Bøger om poker

Hvis du altid har haft et ønske om, at kunne lære mere om poker, så er det naturligvis oplagt, at læse sig til denne viden. Det forholder sig heldigvis således, at der kan findes mange bøger om poker på det danske marked, så derfor kan du også sagtens finde én eller flere gode bøger, der kan lære dig mere om poker. Det gør sig gældende, uanset hvilken variant af poker, der har din interesse – derfor vil du naturligvis også kunne finde bog, der er noget for dig.

Bøger om poker

Har du planer om, at skulle købe én eller flere bøger, der kan lære dig mere om poker, så er det vigtigt, at du sørger for at investere i en bog, der er skrevet af en respekteret forfatter. Det er nemlig med til at sikre dig, at du får reel og brugbar information, så du ikke bliver fejlinformeret eller lignende. Dertil skal det også gøres klart, at der er mange bøger på markedet, der selvfølgelig er blevet skrevet med henblik på forskellige niveauer, spilvarianter og så videre.

I denne artikel bliver du præsenteret for en række forskellige bøger om poker. Det betyder også, at du har rig mulighed for at finde enten én eller flere gode bøger, der enten kan forøge din nuværende viden eller derimod give dig en god start.

Poker håndbogen af Søren Vallentin Pehrson

Her er der tale om en bog om poker, der henvender sig til nybegyndere og let øvede spillere. Den er skrevet af Søren Vallenthin Pehrson, som har skrevet bogen med fokus på, at den skal kunne leveres gode råd, diverse former for tests og ligeledes også en række løsninger mod de mest almindelige faldgrupper. Det er en meget bred bog, da den både omhandler Texas Hold Em, Omaha, Seven Card Stud samt Five Card Draw, og den kan opgradere din pokerviden.

» Kan købes til blot 99,95 DKK hos SAXO

Every Hand Revealed af Gus Hansen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Gus Hansen er Danmarks mest kendte pokerspiller. Derfor kan du også være sikker på, at det er en mand, der kan lære rigtig meget fra sig – og det er netop dét, han har valgt at gøre med hans bog, Every Hand Revealed. Med denne måde får du muligheden for at komme ind i hovedet på den verdenskendte pokerstjerne, hvor du også får lov til at lære nogle af hans mange intelligente såvel som brugbare strategier til poker.

» Kan købes til blot 149,95 DKK hos SAXO

The Mathematics of Poker af Bill Chen & Jerrod Ankenman

Hvis du er fascineret af selve matematikken bag poker og samtidig også har et ønske om, at kunne gør brug af denne viden, når du spiller poker, så skal der ikke være nogen tvivl om, at The Mathematics of Poker af Bill Chen & Jerrod Ankenman er en bog, der er lige noget for dig. Du vil lære om et helt nyt syn på poker og hvordan, du skal gribe spillet an, hvilket også er noget, der i høj grad har gjort sig gældende for mange professionelle pokerspillere.

» Kan købes til blot 230,20 DKK hos SAXO

Bogen om Texas Hold’em Poker af David Sklansky

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Texas Hold’em er den mest udbredte form for poker hele verden over. Hvis det er et spil, du ønsker at specialisere dig i, så kan dette gøres via Bogen om Texas Hold’em Poker af David Sklansky, der er en anerkendt klassiker om Texas Hold’em. Bogen har skrevet til dig, der søger kompetent og seriøs hjælp til at forbedre dit spil inden for Texas Hold’em.

» Kan købes til blot 59,95 DKK hos SAXO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *