Børn er snart godt kendte med elektronik

Vi lever i en tid, hvor børn opvokser med elektronik og mange får deres første mobil, inden de starter i skole. Det er en udvikling, som mange synes er rigtigt skræmmende, men ikke mindst så er det i den retning, at verden går. Det er noget, vi skal forholde os til og flere og flere flytter online. I denne artikel har vi sat fokus på nogle af de områder inden for elektronik, hvor børn kommer tidligere i gang en før set.

Sociale medier

sociale medierBørn er efterhånden ikke særlig gamle, før de begynder at være aktive på medier som Snapchat, Instagram og Youtube. Det er efterhånden de færreste, der overholder aldersgrænsen for dem, og det er medier som de fleste børn kender bedre end voksne. Det skyldes i høj grad, at mange er deres idoler er tilstede her. Det kan være børnestjerner, musikere og så videre. Det er klart at børnefans gerne vil følge med i deres hverdag, og det kan de altså gøre på disse platforme.

Mobiltelefoner

Børn får i dag deres første mobil, når de starter i skole, eller inden de gør. Det gør langt de fleste børn, og derfor opvokser de også med elektronik, og de bliver kendte med det allerede fra en tidlig alder. Det kræver også, at forældrene vælger et godt og billigt mobilabonnement for børn, så der er sikret, at de kan komme i kontakt med dem, hvor som helst og når som helst. Mulighederne er mange inden for sammenlign mobilabonnementer til børn, men ikke mindst er det, noget skal være styr på. Det er vigtigt, at vi lærer børnene, hvordan man bruger disse ting, så de kan ringe, hvis de for eksempel får det dårligt eller slår sig i skolen.

Spillekonsoller

Spillekonsoller er en form for underholdning, som mange børn har fået inden for det sidste årti. Mange børn bruger meget tid på at spille, og mange forældre er bekymrede i forhold til, om de ikke får dyrket nok sport. Ikke desto mindre, så er spillekonsoller det hotteste for børn, og det er her, hvor de bruger meget tid med deres venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *