Pokerbord

Der skal ikke være nogen tvivl om, at poker altid er spændende. Det bliver dog altid en tand bedre, hvis du kan spille ved et reelt bord. Det betyder også, at hvis du er glad for poker, så er det ikke til at komme udenom, at det er en rigtig god investering, at købe et pokerbord. Der findes mange forskellige borde til poker på det danske marked, så derfor kan du – med garanti – også finde frem til en ideel løsning for dit vedkommende, som harmonerer med dine kriterier.

pokerbord

I denne forbindelse skal det naturligvis understreges, at det er vigtigt, at du har fokus på dine præferencer og kriterier. Det skal f.eks. nævnes, at du har mulighed for at investere i borde, der kan pakkes sammen og derfor også opbevares efter behov. Det er en ideel løsning, hvis du ikke har nær så meget plads. Du kan dog også sagtens finde mere permanente løsninger. I bund og grund handler det om, at vælge med udgangspunkt i de krav, du har i denne retning.

Hvis du har besluttet dig for at investere i et nyt pokerbord, så skal du selvfølgelig vælge med omhu. Nedenfor kan du finde en række forskellige modeller, der varierer med udgangspunkt i flere forskellige aspekter såsom størrelse, vægt, udseende og meget andet.

Pokerbord m. Dealer plads – Grøn

Er du på udkig efter et pokoerbord, der har foldbare ben, så du kan pakke det væk efter behov, så kunne denne model med vel være den rette løsning. Det er udstyret med solide foldbare ben, en lækker polstret armstøtte, der er beklædt med sort kunstlæder og dertil kommer det også med en racetrack i MDF-træ, hvori der er monteret kopholdere i rustfrit stål. Der kan sidde ni spillere og en dealer ved bordet, som er blevet beklædt med grøn Suited Speed Cloth.

» Kan købes til blot 2.095 DKK hos Pokershop

Pokerbordet Octagon

Hvis du er mere interesseret i, at investere i et prisbilligt alternativ til de tungere og større pokerborde, så er dette pokerbord et oplagt valg. Det er formet som en oktagon og er fremstillet i en god kvalitet. Der er plads til otte spillere ved bordet, der i samlet tilstand vejer ca. 20 kg. Bordpladen er beklædt med Suited Speed Cloth som også kendes fra de dyrere borde. Det kommer også med 8 kopholdere i rustfrit stål, der er blevet monteret direkte i dets bordplade.

» Kan købes til blot 1.095 DKK hos Pokershop

Rundt Pokerbord 120 cm

Et rundt pokerbord kan få spillerne til at føle sig mere samlet, hvilket skaber en hyggelig stemning. Det er netop ét sådant bord, der er tale om her. Det vejer cirka 20 kg., når det er samlet og selve bordpladen på bordet er naturligvis blevet beklædt med Suited Speed Cloth af høj kvalitet, som du kender fra de dyrere pokerborde. Bordet er blevet udstyret med foldbare stålben, så det er nemt og enkelt at stille bordet væk, når det ikke bruges – hvis det ønskes.

» Kan købes til blot 1.095 DKK hos Pokershop

Pokerbord XL m. Dealer plads – Grøn

Ønsker du ikke at gå på kompromis med dit kommende pokerbord, så er denne model, hvad du skal gå på jagt efter. Det er ekstra stort, så der er godt med plads ved bordet. Der er plads til intet mindre end ni spillere og en dealer, men bordet er konstrueret således, at der er god plads til hver enkelt person. Bordet er udstyret med en lækker polstret armstøtte, der er beklædt med sort kunstlæder. Selve bordpladen er betrukket med flot, grøn Suited Speed Cloth.

» Kan købes til blot 3.295 DKK hos Pokershop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *