Cyber Monday – Det nye Black Friday

cyber-mondayVi kender efterhånden alle sammen Black Friday, der er en stor handelsdag, hvor både fysiske butikker og webshops sætter sine varer ned. Det er en dag, der inden for de senere år er blevet enormt populær herhjemme. Både forbrugere og webshops og fysiske butikker har taget dagen til sig. Men nu er en lille bror til Black Friday ved at dukke op i horisonten. Det er dagen Cyber Monday, der ligesom Black Friday kommer fra USA. Der er dog en forskel på de to dage. Det er primært netbutikker, der sætter varer ned til Cyber Monday. Du kan i denne artikel lære lidt mere omkring, hvordan du sparer mest muligt på denne dag.

Vi har været i kontakt med siden Cybermondaydanmark.dk. Cybermondaydanmark.dk er en af de mest indholdsrige sider om Cyber Monday her i landet. Derfor tænkte vi, at de var de rette at tage kontakt til. Vi har stillet dem en række spørgsmål omkring, hvordan man kan finde de bedste tilbud til en stor indkøbs dag som Cyber Monday er.

Kig hos flere netbutikker

Et af de råd, som vi fik var at kigge hos flere forskellige netbutikker, når du skal finde dine varer. Selvom man bliver mødt af mange spændende og attraktive tilbud, så kan man ofte finde et sted, hvor varen er billigere. Derfor giver det rigtig god mening at tjekke dette, inden du vælger at bestille dine varer det første og bedste sted. Find altid en to til tre steder, hvor du kan finde varen. Det gode ved at handle online er, at du nemt og hurtigt kan sammenligne priser på forskellige netbutikker ved at have flere forskellige faner åbne. Du kan altså nemt hoppe fra vindue til vindue og finde frem til de bedste tilbud og de bedste varer til den laveste pris.

Vær ude i god tid

Et andet godt tip er at være ude i god tid. Der er nemlig ofte rigtig gode tilbud tidligt på dagen. Stå enten tidligt op eller tag fri fra arbejde, hvis der er noget, du simpelthen bare må have. Det er der mange, der er gør, og det kan måske virke en smule mærkeligt at skulle tage fri. Det er dog ikke mindst sådan, som det er. Tjek eventuelt op på dine yndlingsnetbutikker dagen inde Cyber Monday og vær sikker på, hvilke tilbud der kommer.

Det forventes at Cyber Monday får sit endelige gennembrug i Danmark i år, og derfor bliver det rigtig spændende at følge, hvor mange netbutikker og måske endda fysiske butikker, der tager dagen til sig.

Vi har blandt andet hentet information gennem nedenstående artikel.

Info:

http://www.business.dk/detailhandel/paa-mandag-boomer-nethandlen-i-norden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *