Poker chips / Poker jetoner

Selvom det er noget, de færreste tænker over, så findes der mange typer af poker chips på markedet. De kan adskille sig fra hinanden på flere forskellige punkter. Det betyder også, at det er en god idé, at du vælger dine poker jetoner med omhu. Det er selvfølgelig vigtigt, at de stemmer overens med både præferencer og deciderede kriterier, hvis det er noget, der er aktuelt. Derfor er købet af nye jetoner til poker også noget, der skal overvejes mere end mange tror.

Jetoner er naturligvis noget, der skal være af høj prioritet, da det er ét af de mest vitale elementer i forbindelse med samtlige former for poker. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du sørger for at investere i som noget af det første, hvis ikke du er interesseret i, at købe et decideret sæt, der byder på både jetoner, chips, terninger og andet. Der er mange jetoner (eller chips) at vælge mellem på det danske marked, så derfor finder du også de rette for dig.

Hvis du er på udkig efter nye jetoner, hvad end du skal bruge et større sæt eller du blot skal supplere med nye jetoner til dit nuværende sæt, så kan du nedenfor finde et stort udvalg af forskellige modeller, der adskiller sig på baggrund af farver, materialer, vægt og meget andet.

Royal Flush pokerjetoner

Royal Flush er pokerjetoner, der i mange år har været blandt de mest populære på det danske marked. Her er der nemlig tale om jetoner, der byder på en vægt, der lyder på 13,5 gram. De er fremstillet af Clay Composite, der betyder, at de er lækre at stable og føles godt i hånden. Dertil skal det også nævnes, at de er udstyret med et meget klassisk sticker-design. Denne type af poker jetoner kan købes som færdige pokersæt, der kan spare dig for penge.

» Se udvalget af Royal Flush pokerjetoner hos Pokershop

Clay Tournament pokerjetoner

Her er der tale om poker jetoner, der kan bryste sig af et meget professionelt design. Clay Tournament-serien byder på jetoner, der er utroligt lækre og gennemførte, hvilket gør sig gældende i forhold til design, udformning, vægt og andre aspekter. Disse jetoner er udstyret med en flot sticker i midten, som har mange flotte detaljer, der giver dem et eksklusivt udseende. De vejer desuden 11,5 gram pr. jeton og er selvfølgelig en ægte Clay-chip, der er afbalanceret.

» Se udvalget af Clay Tournament pokerjetoner hos Pokershop

Suited Design pokerjetoner

Hvis du har fokus på, at prisen skal være i bund, så er det Suited Design-serien, du skal fokusere på. Det er – uden tvivl – én af de billigste serier af poker chips på markedet. Samtidig er det dog også en ægte klassiker, da jetonerne har et velkendt design. De har en flot finish og en overflade, der gør, at de føles godt i hånden. De kan bedste beskrives som værende det ultimative kompromis mellem pris og kvalitet. Disse chips vejer desuden 11,5 gram, der er en god vægt.

» Se udvalget af Suitede Design pokerjetoner hos Pokershop

Dal Negro pokerjetoner

Dal Negro er verdenskendt for deres pokerrelaterede produkter. Her er der tale om deres serie af poker chips. De står bag en flot serie af clay-chips. Disse chips byder på en professionel kvalitet, hvilket betyder, at de er identiske til de chips, der spilles med på kasinoer hele verden over. Dal Negros jetoner har alle meget flotte farvekombinationer, mens de lavere værdier gør, at de er ideelle til cash games med mindre indskud og eventuelt også knap så høje blinds.

» Se udvalget af Dal Negro pokerjetoner hos Pokershop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *