Få kapital til at starte virksomhed

Mange danskere drømmer om at gå fuldtid som selvstændig og leve af deres drøm og store passion. Det er dog de færreste danske iværksættere, der tør at tage springet, og en anden del mangler kapital. Der er dog rigtig fine måder derude, hvorpå du kan få kapital til at starte egen virksomhed, og forhåbentligt på sigt leve af din drøm. Du får her en række gode råd til, hvordan du skaffe kapital til dit iværksætter projekt.

Crowdfunding

Crowdfunding er det nyeste inden for kapital, og det går ganske enkelt ud på, at man går ud beder om kapital hos ”folket”. Man præsenterer eksempelvis sin idé eller sit produkt på en hjemmeside, og så giver man typisk noget igen, når man launcher. Man sætter et mål, og når det mål er noget, skulle man gerne have penge til at starte sin forretning! Det er en rigtig effektiv metode, men vil du have succes kræver det også, at du er god til at markedsføre din kampagne og har en god ”godbid” for at få folk til at donere til dig!

Tag et lån i banken

Efter finanskrisen er mange af den overbevisning, at bankerne ikke vil låne penge til iværksættere. Det er dog langtfra sandheden. Hver måneden får mange iværksættere et lån. Det kan du også få, det handler bare om, at du skal præsentere din virksomhed godt nok. Du skal have budget og en forretningsplan. Så burde du være good to go, når din bankrådgiver skal overbevises. Sørg for at være konkret i dine tal og virk sikker og passioneret omkring din idé.

Tag et sms lån

Er du garanteret omsætning og har allerede gang i omsætningen, men mangler du det sidste for at komme ud over kanten? Så kan et sms lån være en rigtig fin idé. Renten er dog ofte bare dyr, og derfor er det vigtigt, at du på forholdsvist kort tid kan tilbagebetale dit lån, så du på sigt ikke skal betale for meget i renter. Dog er renten på sms lån faldet på grund af en lavere konkurrence, og det er din mulighed for at komme billigt i gang med din virksomhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *