Motiver dine medarbejdere med pænere omgivelser

Har du drevet din egen virksomhed de seneste år og været enormt vækstorienteret? Går det godt, så er du sikkert også kommet til et punkt nu, hvor du har kigget dig omkring, fået medarbejder og sandet, at du er nødt til at gøre lidt ved dine omgivelser, så dine medarbejdere synes, det er fedt at komme på arbejde hver dag. I denne artikel får du nogle konkrete forslag til, hvad du kan gøre!

Mal motiverende citater på væggene

Motiverende medarbejdere gør et bedre stykke arbejde. Det giver flere penge i kassen, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at tage dine medarbejderes motivation alvorligt. En af måderne er ved at male væggene og sætte plakater eller wallstickers op med motiverende citater. Der skal ikke så meget til for at øge motivationen! Tjek evt. trendywalls.dk for lækre wallstickers.

Lav et kreativt gulv

I mange firmaer finder man et kedeligt gulvtæppe på gulvet. Noget flere og flere virksomheder er begyndt at gøre er at være kreative på gulvet. Det kan være at tegne pile eller markere forskellige ting. Det starter typisk med en gulvafslibning, hvor efter det designes. Man kan markere bestemte områder, som for eksempel læsehjørnet med mere. Det vil være noget, mange synes er sjovt og anderledes, og det kan også være med til at motivere nye medarbejdere til at arbejde ved dig.

Hav aktiviteter

I de moderne virksomheder er det normalt at have både bordfodbold, bordtennis med mere. Det er helt ok at tage et spil i ny og næ, så længe man selvfølgelig når, hvad man skal nå. Glade medarbejdere giver bedre resultater, og det er også med til at øge sammenholdet og arbejdsglæden hos dine medarbejdere. Selvom det kan virke svært at give slip, skal du i stedet prøve at stole på dine medarbejdere. De fleste kan sagtens selv administrere deres tid. Det kan også være en rigtig god idé at installere forskellige kroge, hvor medarbejdere kan holde møder og arbejde uden for den vante kontorplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *